http://mrmacguffin.blogspot.com/

dimecres, 27 de juliol del 2011

CRÒNICA DEL FESMON

Els organitzadors agraïxen l'èxit que s'ha aconseguit esta esta segona edició del Mediterranean Brass Festival Moncada. Des del dia 10 de juliol fins el 15. En el concert de Reinhold Friedrich, es preveia una bona acollida per part del públic. Però res presagiava la massiva afluència de persones que van acudir a tots i cadascun dels concerts.

No és just, no obstant això, jutjar l'èxit del Festival només per la quantitat d'assistents, perquè el més destacable ha sigut la qualitat dels músics. Sens dubte, va contribuir l'entrega i professionalitat que demostraren els músics en tot moment.
Seria poc elegant acabar este comentari sense agrair als col·laboradors, al públic assistent no només de Moncada, als amics del Fesmon pel seu suport, a l'Ajuntament, al teixit associatiu, al nostre Centre Artístic Musical de Moncada... També als músics i alumnat, i al director del Festival -sense el qual este esdeveniment no haguera estat possible. Tan de bo que l'èxit aconseugit entre tots permeta la continuïtat en l'esdevenidor.

Encara que ja s’havien celebrat alguns actes previs, com la inauguració oficial amb la projecció d’un vídeo la temàtica del qual va ser la programació del Festival -i amb aquest vídeo vos deixe...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada